Izabell sommerlöf

hallååå!

Publicerad 2013-06-27 20:09:00 i Mitt liv,

HAR FLYTTAT NU!
äääntligen :D:D och har det jättemysigt här!
Suger lite att inte ha bredband.. men delar internet från mobben nu så ska nog klara mig :) går ju inte precis snabbt men!
har typ ingen mottagniong här inne? haha skumt
 
iiaf har inte hunnit packa upp så mycket än. men jag orkar inte göra allt med en gång haha så jag tar lite i taget! ska kolla när vi kan tapetsera och måla om med :)
vågar knappt ha på musik heller för tror grannarna ska lacka hahaha fan;/
 
Men iaf så ni vet jag lever o ha det asgött i min lilla lya! 13e är det inflyttningsfest som gäller, kom för fan :D
puss
 
(eminem älskling får hänga i hallen tills jag får upp spegeln <3)
 
 

packar, laddar

Publicerad 2013-06-25 20:17:00 i Mitt liv,

Får nycklarna imorgon, ska nog börja flytta in saker direkt då!
Ska hämta min nya säng också :D eftersom min jag har nu är alldeles för stor för min lilla 1a:(
så har köpt en låg 1,40 säng nu :) Tycker det är perfekt storlek för det är inte för litet och inte för stort! jag som verkligen INTE kan ligga rakt när jag sover behöver lite utrymme, och sover man 2 är det ännu värre ! då måste jag ha benen över den andra..... fråga inte ens
 
får se om min bästa snälla mamma kanske lpåter mig ta med skinnsoffan till lägenheten, då har jag ju en soffa sålänge iaf :) vill ha en divan, men får väl spara till det!
tänkte dra till ikea i dagarna med och fixa ett soffbord och småskit man behöver :D
har fixat ganska mycket iaf, typ stekpanna o gryta o glas osvosv men har fortf massa kvar o köpa, man behöver ju asmycket saker!?
Kommer nog bara ställa in det mesta lite på måfå nu för ska ändå måla om och tapetsera! Sen ska det fan bli megamysigt:D:D
 
så hoppas jobbdagen går FORT imorn! nu ska jag packa fort som en liten kanin för har bara packat i alla kläder så har massa kvar, men slänger ner allt i lådor bara så får jagta en nogare rens nån annan dag! fanns ju ordentligt med förråd och utrymmen där borta så:)
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad är det för fel på mig?:(

Publicerad 2013-06-21 23:18:27 i Mitt liv,

Usch har inte mått så bra på sistone som de flesta kanske märkt. Idag har jag legat hemma med feber och ont lite överallt.
har knappt kunnat stå upp för det har kännts som att jag ska svimma, har inte kunnat sitta länge för då har jag fått väldigt ont långt ner i ryggen..
Har kollat upp lite symptom och det mest sannolika för mig tycks vara njurproblem ?
kan även tillägga att jag blöder på ställen man inte borde blöda från.
orolig? ja, mest för att förlora jobbet då dom sagt att jag med sannolikhet kommer bli avskedad om jag är hemma och sjuk igen..(y)
Får nog bli några fler besök hos farbror doktor och se vad fan problemet är, för detta är ju inget vidare.

Bilden beskriver i princip mina symptom perfekt. Antar att den är översatt från engelska då svenskan ser lite halvdan ut..

Om

Min profilbild

Izabell Sommerlöf

Hej! Jag är en tjej på 20 år som älskar kläder, smink, fester, mat och andra roliga saker. Jag kommer att skriva lite om min vardag, mina åsikter och förmodligen blir det en väldans massa bilder.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela