Izabell sommerlöf

Dag 1 - lite om mig själv

Publicerad 2014-10-09 20:53:00 i Mitt liv,

Okej, var ska man börja..
Jag är 20 år och bor i en egen lägenhet i ulricehamn.
Mina intressen är väl att fotografera, umgås med kompisar, shoppa och spela dator typ!
 
Jag är en ganska intensiv person tror jag, jag hetsar upp mig för saker väldigt lätt och jag kan bli super-mega-taggad för saker jag vill göra och då MÅSTE det hända annars tror jag att jag ska dö typ, haha.
Jag kan ses som ganska känslokall eftersom jag sällan visar när jag bli ledsen/sårad och har svårt att visa uppskattning. 
 
Jag har tidigare varit en sån person som har haft lätt för att hata vissa folk, men det har ändrats. Jag orkar helt enkelt inte lägga någon energi på sånt. Dom jag vill ha i mitt liv håller jag nära, resten kan kvitta!
 
jag blir sällan arg, jag kan bli småsur osv lätt men det krävs väldigt mycket för att göra mig riktigt arg, och när jag väl blir det så blir jag nästan rädd för mig själv. Tänk er en galen psykopat, en tonårstjej med pms och Hitler typ, där har vi mig haha (A)

Det jag siktar på just nu är väl att flytta så långt härifrån som möjligt och hitta ett jobb jag trivs med.
 
(jag var fan ganska bra på detta ändå)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Izabell Sommerlöf

Hej! Jag är en tjej på 20 år som älskar kläder, smink, fester, mat och andra roliga saker. Jag kommer att skriva lite om min vardag, mina åsikter och förmodligen blir det en väldans massa bilder.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela