Izabell sommerlöf

Dag 8 – Ett pinsamt minne

Publicerad 2014-10-23 03:19:00 i Mitt liv,

Oj, den va svår.. jag har en tendens att förtränga pinsamma saker haha!
Men det som ploppar upp direkt var väl för några månader sen när vi va på fest i blidsbergs bygdegård...

Jag och lisa drog på förfest men vi hade inte lyckats fixa alkohol, så vi tänkte att vi drar upp till lokalfesten (där det fanns bar) så fort den öppnar så köper vi dricka där.
Sagt och gjort drog vi dit vid 8 kanske?
shottarna kostade 20 kr...?! det är ju livsfarligt! Fick höra att vi typ hade delat på en hel flaska. Inte nog med det drack vi hur många groggar som helst och jag gjorde slut mina kontanter så hade tydligen tagit faktura och grejer.
Herregud Izabell.
 
Iallafall sen kom la Mikaela och Elin och alla dit (vid 11 kanske?) och då var jag redan borta.
Hade sagt till elin att folk inte gillar oss för att vi har så starka personligheter och typ gapat HEEJ till massa folk och herregud. Skämdes som en griiiis dagen efter.
 
Inte nog med det, när jag ville hem hade jag sagt till lisa ''dom är här nu vi ska hem!'' Lisa hade inte fattat någonting men följt med. Så hade jag bara hoppat in i någons bil och sagt nu vill jag hem.
Han hade redan lovat att köra folk så jag fick snällt hoppa ut och gå till nästa bil, som tur va kände jag den andra killen och han körde hem oss haha! jag hade suttit med huvudet utanför fönstret hela vägen till stan ifall att jag behövde spy.... Lovade att komma på efterfest men så fort jag kom hem åt jag upp all mat jag hade i kylen och sen somnade jag som en sten.
 
Där har ni mig på fyllan, jag är fett pinsam men jaja!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Izabell Sommerlöf

Hej! Jag är en tjej på 20 år som älskar kläder, smink, fester, mat och andra roliga saker. Jag kommer att skriva lite om min vardag, mina åsikter och förmodligen blir det en väldans massa bilder.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela