Izabell sommerlöf

Fortfarande sjuk....

Publicerad 2015-02-17 18:12:07 i Mitt liv,

Alltså, jag brukar aldrig bli sjuk! Men nääär det väl händer så blir jag uppenbarligen aldrig frisk.
Inte nog med att jag har haft halsfluss eller någonting, feber, hosta, så fick jag regnbågshinneinflammation i söndags. Men det är som tur var nästan över.
Har ingen god maat hemma och orkar inte gå och handla, denna dagen suger :(

Iallafall, i fredags var jag med mikaela så bestämde vi oss att dra på fest hos anton. Jag skulle egentligen inte dricka så mycket så köpe några cider bara men sen rog vi på efterfest och jag va hemma kl 7 på morgonen ganska jättefull haha. hur lyckas jag?
Sen vaknade jag vid 12 och såg att jag hade massa öl? hahaha så jag började dricka direkt, alla hjärtans dag är fan inte min dag. Sen drog jag och käkade på nattkröken med jocke och nick och sen chillade vi hos dom. vi skulle egentligen dricka men de blev inte så, så jag drog hem och blev bjuden på fest i borås!
Så emma, jacob och robin kom och hämtade mig sen drog vi till johan. jag va dock efterblivet trött så drack inte så mkt, och var nog int så jätterolig heller hehe.... 
När jag vaknade på söndagen mådde jag säääämst men har bara mig själv att skylla haha!
 
Iallafall så har jag bestämt mig för att bli frisk imorgon för då ska jag och michelle in till borås och shoppa lite, sen ska vi käka någonstans och sist men inte minst kolla fifty shades of grey på bio! Förväntansfull? JA.
 
Nu ska jag rota igenom mitt kök och hitta det enklaste att laga, sen spela lite :D haaaregött
 
Nyvaken alkis i lördags jajamen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Izabell Sommerlöf

Hej! Jag är en tjej på 20 år som älskar kläder, smink, fester, mat och andra roliga saker. Jag kommer att skriva lite om min vardag, mina åsikter och förmodligen blir det en väldans massa bilder.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela