Izabell sommerlöf

Nattfunderingar

Publicerad 2015-02-18 06:16:00 i Mitt liv,

Eller ja morgon blir det ju. haha herregud och jag ska upp snart igen!
 
Men det är en sak som jag skulle vilja ta upp. Som endel vet så har jag varit demivegetarian/pollotarian (vad man nu vill kalla det) i några år. Jag har alltså bara ätit kyckling och skaldjur i köttväg. resten vegetariskt. Jag började med det pga att jag helt enkelt inte kunde laga mat tror jag. Jag tyckte kött var äckligt, och sen när jag började sluta lätt med det så blev jag mer motiverad att sluta helt pga många anledningar. Har hört att man ska må bättre och att det är sundare att utesluta rött kött, så det blev som ett experiment. Dock har det inte fungerat för mig ALLS. Jag har gått upp väldigt mycket i vikt, blivit trött och orkeslös pga alla näringsämnen min kropp saknar. Jag är helt enkelt inte en rutindriven människa och laga mat är inget jag är bra på, så är det bara.
 
Så nu till huvudsaken, jag tänker gå tillbaka till mina gamla matvanor där kött är inkluderat. Mentalt sätt tar detta emot på många sätt, dels för att jag är så van vid hur jag ätit dom senaste åren och dels för att jag inte vet om jag kommer gilla det över huvud taget. Men det får jag väl helt enkelt märka! Sen förmodar jag att det kommer bli ganska mycket snack bland endel personer om detta då jag varit emot kött så mycket. Men jag tycker att alla kan sköta sitt eget liv och låta andra leva sitt. 
 
Så nu har jag fått ur mig detta så en spärr har lossnat, nu är väl nästa spärr att köpa mig en hamburgare.. haha gud vad sjukt det låter :((
 
Kram och godnatt på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Izabell Sommerlöf

Hej! Jag är en tjej på 20 år som älskar kläder, smink, fester, mat och andra roliga saker. Jag kommer att skriva lite om min vardag, mina åsikter och förmodligen blir det en väldans massa bilder.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela